Beskrivelse - Milnersvej38

Gedigen og velholdt muremestervilla sælges
Gå til indhold
Charmerende murermestervilla i Hillerøds centrum!
(Der følger en gave med huskøbet se nederst på siden)
 Drømmer I om en charmerende bolig med en attraktiv beliggenhed! Der matcher på fineste vis vejens andre huse med sin rødmurede facade i samspil med de flotte dannebrogsvinduer og det pæne røde tegltag.

Der er tale om en skøn gedigen ejendom fra 1927, og indenfor venter 176 skønne etagemeter. I træder ind gennem entréen, der skaber et herligt førstehåndsindtryk med den pæne kvartsvingstrappe og de hvidmalede vægge og karme. Tager I trappen ned til kælderen, kan I gå på opdagelse i det store bryggers med fine vaskemuligheder og god opbevaring eller i de to disponible rum, der kan anvendes til en lang række formål. Herudover er der et fint toilet samt opgang til haven.

Følger I trappen op til førstesalen, finder I en repos, der leder ind til et stort værelse, hvor fra der er et godt kig over byens tage samt et mindre værelse, hvorfra toppen af spiret på Frederiksborg slot kan skimtes. Tilbage i stueplan fuldendes entréen med et nydeligt spisekøkken, hvor der er rigtig god plads med skabe og skuffer og fremtræder velindrettet og med et dejligt lysindfald, her er der også plads til hyggelig spiseplads, hvor familien kan samles. Dagligstuen er rummelig og fremstår i stil med huset med det lyse oprindelige fyrretræsgulv. Rundturen fuldendes med en smagfuld tilbygning, hvor der findes et godt værelse samt rummeligt badeværelse.

Haven er helt fantastisk og skal opleves, der er fine træer og buske, et skønt værksted og gæstehus, hvor I kan lade børnelege i eller som overnatning til gæsterne. Haven er til afslapning i en af hyggekrogene som også findes i haven. Herudover findes der et skur samt carport og skøn stor overdækket terrasse.

I kan glæde jer over en yderst central beliggenhed, i nærheden af alt lige fra indkøb, idrætsfaciliteter og Hillerød station samt skole og daginstitution. Endelig tilgås motorvejen let - perfekt til pendleren.

Afstande:
Til Hillerød Station (S-tog m.v.): 550 meter
Til Byskolen: 1,2 km
Til MarieMørk skole: 350 meter
Til Frederiksborg Gymnasium: 800 meter
Til Sport m.v. FrederiksborgCentret: 450 meter
Til indkøb Slotsarkaderne: 900 meter

Der er følgende gevinst/gave til dig/jer der køber vores hus:
Du/I kan frit vælge mellem mine akvareller til en værdi af kr. 6.000 som i får med i huskøbet gratis.
Link til galleriovergaard: (Men vent med at klikke på linket til du har set fotos af huset)

Udarbejdet af John Overgaard
Tilbage til indhold